CloudCharge Support Sverige

Vi hjälper dig gärna om du har frågor eller problem relaterade till:

• Inloggning till CloudCharge
  • Funktioner i appen eller på portalen
  • Betalningar

Om du har problem med den fysiska laddaren, vänligen kontakta laddarens ägare eller leverantör.

Vår support tillhandahålls av DEFA. Förutom att använda kontaktformuläret kan du även nå oss via telefon på +46 10 498 38 00

Vid samtal, välj alternativ 1 för elbilsladdning/e-Mobilitet och sedan alternativ 2 för frågor om CloudCharge/betalningslösningar.

Öppettider: Måndag till fredag, 08:00 – 11:30 / 12:30 – 15:30 (CET).

Välj en annan marknad

Välj din roll(Obligatoriskt)
Kontaktuppgifter
Vänligen använd samma mobilnummer eller e-post som du använder i CloudCharge
Jag vill veta om plattformsförändringar och andra CloudCharge-nyheter
Privacy policy
Genom att klicka på skicka, bekräftar jag att jag accepterar integritetspolicyn