CloudCharge Support Norge

Vi hjelper deg dersom du har spørsmål eller opplever problemer med:

• Innlogging til CloudCharge
  • Funksjoner i appen eller portalen
  • Betalinger

Hvis du har problemer med den fysiske laderen, vennligst kontakt eieren av laderen eller leverandøren.

Vår support leveres gjennom DEFA. I tillegg til å bruke kontaktskjemaet, kan du også nå oss på telefon +47 32 06 77 00.

Når du ringer, velg alternativ 1 for elbillading/e-mobilitet og deretter alternativ 2 for spørsmål om CloudCharge/betalingsløsninger.

Åpningstider: Mandag til fredag, 08:00 – 16:00 (CET).

Velg et annet marked

Hvilken rolle har du?(Påkrevd)
Kontaktinformasjon
Vennligst bruk det samme mobilnummeret eller e-postadressen som du bruker i CloudCharge
Jeg vil vite om forbedringer og andre CloudCharge-nyheter
Privacy policy
Ved å klikke på “send inn” bekrefter jeg at jeg aksepterer CloudCharges privacy policy